lørdag den 23. februar 2013

udmattet

Jeg begyndte på et nyt indlæg forleden, men nåede kun til overskriften. Jeg var simpelthen for træt. Puha. Det der voksenliv er sgu en hård omgang ind imellem. Har rygende travlt på arbejde med et stort projekt. Har fået nyt job fra april. Og været på date.

Det sidste plejer at være det sjove ik? Men, men, men... der skal også være regler med undtagelser. Så har sådan set været på totalt intetsigende dates. Ingen sommerfugle i maven. Ingen boblende fornemmelser. Brugte to timer på at høre om stonerrock på den ene date med en mand jeg er helt overbevist om IKKE havde kigget sig selv i spejlet for nylig. For så ville han opdage at det der overskæg var så kikset at det selv synes det var pinligt. Det var intetsigende at han går på bodegaer alt efter hvor billige øllerne er. Stemning kommer åbenbart i anden række. Jøsses.

Ham den anden jeg var på date med er sådan set sød nok. Men så stopper det også der. Sød, rar, sjov at snakke med. Ikke skyggen af en sommerfugl. Undrer på, om jeg er gået i stykker inden i. Eller om jeg har købt en deo der indeholder afvisning i urimelige mængder. En af delene.

Og hvad gør en ung fornuftig singlekvinde der bliver afvist gang på gang og hvor mændene synes uinteressante? Hun facebook-stalker da manden med det dejlige smil. Får ondt i maven over hvor dejlig han stadig ser ud. Av. Har han mon stadig hende den unævnelige anden? Det rykker i fingrene for at skrive en sms. "Hvordan står det til?"

Eller ham med de smukke øjne. Mmm... stadig pæn. Mon han stadig har samme nummer?

Rabler det helt for mig eller hvad?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar