mandag den 19. marts 2012

Datinglivets kvababelser

Okay, indrømmet. En lidt storladen titel på et indlæg, men jeg er så træt at jeg sidder og kæmper for at holder mig vågen et par minutter endnu, så jeg kan trykke "udgiv indlæg". Synes I lige skal have en lille smøre inden jeg smutter nogle dage til det tyske og drikker gode øl i dejligt selskab.

Min farfar døde sidste mandag. En gammel herre med gode 89 år på bagen. Det var ikke så overraskende, med dårligt hjerte. Han var en frisk herre. Klar i hovedet til det sidste. I julen fortalte han mig, at jeg skulle finde mig en mand med en god røv. Indtil for et par år siden havde han en onsdagskæreste og fik udskrevet viagra. Og torsdag blev han så bisat med efterfølgende reception.

Hvorfor skriver jeg det her under en overskrift om dating spørger du? Jo nu skal du høre. Bisættelsen torsdag medførte nemlig intet mindre end at mand med dejligt smil blev googlet af min far. Det startede med at min kusines meget bramfrie mand fik "hvisket" hvordan det nu går med ham manden? Og så rullede den i løbet af et kvart nanosekund rundt i lokalet, og landede hos min far, anden kusine og onkel der straks spidsede ører. Hvem er han? Hvor arbejder han? Hvordan ser han ud? Bla bla bla... Og to dage senere ringer min far så og udbryder begejstret at han da ser meget sød ud. So much for secrecy...

Og nu bliver jeg simpelthen nødt til at sove. Skal på job i morgen. Nemlig. Kun nogle få timer, men stadig.

PS. Er blevet venner med manden på facebook... Uh la la...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar