fredag den 8. juni 2012

On the fun side of life 8


 • Blev slået af i den lokale delikatesse forleden. På benet. Af en to-årig pige. Der råbte af mig. Og fik ingen undskyldning af faren. Nå men, det er okay så...!?!
 • Blev gramset på numsen af fuld DJ-mand til distortion fordi han "skulle lige være sikker på jeg stadig havde en god røv". Nå men, så er det jo helt fint !?!
 • Skal holde et oplæg i morgen og får en sms kl 21.00 her aftenen før. "Kan du forresten lige lave det hele på engelsk? Fedt!" Øhm, nå ja, jeg oversætter da lige en times power-points uni-typer!
 • Får sygt meget ros på job. (Ja, man må gerne prale lidt).
 • Drak mig fuld og bestilte flybilletter til Amsterdam til nytår. En tåget aften i vente? (Siger kvinden der kun én eneste gang har røget sig skæv).
 • Har drukket mig mere fuld og går i seng kl 23 på en fredag. Velkommen til voksenlivet.

4 kommentarer:

 1. skal du alene til amsterdam så?
  så er du nødt til at sørge for lidt tåge, tror jeg;-)

  SvarSlet
 2. Det er trods alt ikke alene :) Har selskab af Underviserparret. (Han 2,1 meter, hun 1,60). De to i hvis hjem jeg for første og (indtil videre) eneste gang har røget mig skæv. Kastede op i håndvasken og blev lagt i seng. Satster på en lidt festligere Amsterdam tur.

  SvarSlet
 3. Lyder da som en fed ide! Nytår i udlandet.

  mht andre folks børn, så er der ingen grænser (For dem altså).

  SvarSlet
 4. Tænker også klart at nytår i udlandet skal prøves. Det bliver lækkert!

  Og andre folks børn... Det er lige før man får lyst til at indføre opdragelseslejr for nogen af dem. Eller måske for forældrene... Bare the basics: nej, du må ikke slå andre mennesker. Du må vente til det bliver din tur. Tal ordentligt! (Siger den gamle sure kone)

  SvarSlet