fredag den 21. september 2012

sko med tyggegummi, kaffe, bær og andet godt

Jeg er sådan en kvinde der har alt for meget tøj og fornægter det. Jeg er også stor tilhænger af sko og tasker, dog i mindre grad. Til gengæld er det ikke høje stilletter eller tonsvis af ballerinaer. For mine fødder er sådan nogen der SER UD som om de er en størrelse 36 men i VIRKELIGHEDEN bruger 39. Det er ganske enkelt fordi mine fødder er så smalle at jeg i flere år ejede et par meget smukke sølvsko i 37 som jeg lige præcis kunne passe fordi de var så spidse at mine tæer blev mast ud i en form for pilespids.

Men fordelen ved meget smalle fødder er, at de er som skabt til Converse. Så dem har jeg rundt regnet 10 par af. Alle sammen i specialudgaver der er indkøbt for ingen penge i Asien og USA. Mmm... Converse...

Som en ekstra signatur er jeg ret vild med når mine sko får lidt patina. Som en kaffeplet. Almindeligt slid. En malingklat (fordi nogle "kreative" typer på Nørrebro havde lagt maling på cykelstien, hvilket sprøjtede op på mine sko. Godt det ikke var de dyre læderstøvler hva?).

Så er der andre af mine patinamærker der er mindre charmerende. Som da jeg jokkede i tyggegummi og efterfølgende grus. Og med selvsamme sko vadede rundt i overmodne bær foran min hoveddør. Eller dengang jeg trådte i en hundelort sammen med den charmerende hollænder. Heldigvis regnede det. Mmm... hollænder. Han var sgu sød. Sådan en rigtig verdensmand, med rillede kondomer i tasken og lidt flere forskellige erfaringer end mig. Også lidt skør, men okay, er de fleste ikke det? Lidt?

Tænk at et indlæg om sko alligevel kom til at handle om en mand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar