onsdag den 9. november 2011

om facebook-finurligheder

Der er en del ting der undrer mig ved facebook. For eksempel forstår jeg ikke hvorfor der er så mange der deler klamme videoer om bumser der bliver trykket? Hvad er det lige der er fascinerende ved sådan en video? Jeg forstår heller ikke hvorfor der stadig er nogen der vælger at trykke på de der halvpornografiske videoer, der så breder sig som ringe i vandet, a.k.a spam. Det undrer mig faktisk også at sådan noget som farmville og andre spøjse spil stadig lever.

På et andet plan undrer det mig, at der er så få der skriver spontant til mig når jeg er online på chatten. Det undrer mig også at jeg kan blive ved med liiige at skulle tjekke profilen på manden med de smukke øjne. Eller andre mænd jeg har været sammen med. Bare lige fordi. Hvad er det lige der er så fascinerende ved at  stalke på den måde? Måske min indre (meget langt inde, indre) sladderbladsnysgerrighed der skal stilles.

Men mest af alt kan det nogen gange undre mig, at facebook kan tage så meget af min tid uden at jeg rent faktisk foretager mig noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar