lørdag den 19. november 2011

on the fun side of life 4

... forsøger i et desperat forsøg på specialeskrivning at spille Kidd med "Det er så svært at vær' så god" i håbet om at det sætter aftryk i skriveriernes kvalitet.
... er overtroisk nok til ikke at have inviteret til jeg-har-afleveret-speciale-asti-druk endnu. For hvad hvis jeg jinxer det? Fordi lige præcis den handling gør udfaldet...
... har i speciale-feberen bestilt sko over nettet der indtil videre har fået hele lejligheden til at lugte af fake læder. Sikkert sundt at sove i.
... har et citat om svømmefødder med i min analyse.
... har erklæret sig hjælpeløs og bedt mutti om at lave aftensmad de næste 10 dage. Man er vel voksen?

4 kommentarer:

 1. har selv bestilt sko der stank så meget af plastik at det var usundt. udover at lugte, var skoene ikke lige store, kunne ikke få venstre sko på og så var de lavet SÅ dårligt!
  Endte med at true sælger på ebay med at give ham dårlig kritik, hvis jeg ikke fik nogle penge retur.. det var min dumme-historie!

  SvarSlet
 2. Tag og inviter. Jeg var bange for at jinxe speciale forsvar og da jeg så stod og var færdig og havde fået 11 var det lidt tamt, at der ikke stod en hel kæmpe flok og råbte hurra! (mine forældre var der men ellers ingen)

  SvarSlet
 3. Det er jo ikke så tit man har mulighed for at fejre sig selv men det her er en ordentligt grund!

  SvarSlet
 4. Inviterede totalt meget da jeg havde et OK fra min vejleder :) Vi har ikke forsvar, så min tvivl var mest på om hun godkendte min analyse til aflevering. Skal være så fuld i asti i morgen!

  SvarSlet